top of page

Vad roligt att du har hittat hit!

Jag heter Mats Holmberg

Jag är utbildad maskiningenjör och kommer från Åland. Efter examen startade karriären som automations ingenjör i Houston i USA. Efter 24 månader insåg jag att detta inte skulle ge mig de valmöjligheter som jag önskade i livet.

 

Hösten 1997 startade jag mitt första företag, som gjorde att jag 2001 kunde avsluta ingenjörs karriären och blev helhjärtat entreprenör.

 

Jag har byggt flera  företag med framgång och en del med mindre framgång. Tänk att jag som mobbad dyslektiker har haft förmånen att föreläsa om ledarskap och motivation världen över.

Kort om mig

Familj: Mitt livs kärlek Maria, mina 4 barn och hund. Läs mer om vår livsresa på dare2dream.se

 

Utbildning: Automations ingenjör på Tekniska Läroverket i Helsingfors.

 

NPF: Dyslektiker. Som ett ”NPF- Barn” i Mariehamn på -80 talet har han egen erfarenhet hur tungt det kan vara och hur tunna trådar det är mellan att ”Vinna eller Försvinna”. Förälder till son med ADHD och generell språkstörning.

 

Erfarenhet av drogers påverkan: Jag har bott och upplevt utmaningarna som Sverige möter på nära håll. I mitt senaste bolag hade jag 2 anställda som gick bort i drogrelaterade situationer och har fått se på nära håll förstörelsen av droger.

 

Företagare: Jag är företagare de senaste 24 åren med verksamhet i över 10 länder över hela världen.

Kuriosa: Guld och silvermedaljör på SM, VM, EM och FM inom veteran friidrott.

Mitt motto: Jag gör inte mitt bästa. Jag gör det som krävs!

 

 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogger
bottom of page